Bezpieczna praca dla opiekunek osób starszych w Niemczech

0371 237 274
Sună-ne acum!

Bezpieczna praca dla opiekunek osób starszych w Niemczech

Cauți un loc de muncă? 


Lucrează cu noi!

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către ATERIMA RO S.R.L., cu sediul în București, la următoarea adresă: Muntenia Business Centre, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021 în scopuri de marketing și pentru a-mi furniza informații comerciale prin intermediul comunicării electronice de către ATERIMA RO S.R.L. și prin telefon, inclusiv prin SMS. Acordarea consimțământului menționat mai sus înseamnă, în special, că puteți primi informații de la ATERIMA RO S.R.L. cu privire la evenimente relevante - cursuri de formare, cursuri de limbi străine, conferințe sau webinarii, precum și promoții, programe de loialitate și campanii de imagine în care ATERIMA RO S.R.L. este organizator sau partener. De asemenea, este posibil să primiți informații despre posturi vacante și oferte de angajare de la ATERIMA RO S.R.L. și partenerii săi. Informații detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru www.aterima-med.ro ^ colaps

Siguranța Îngrijitorilor noștri este cea mai importantă – pleacă la muncă cu ATERIMA MED!

Îngrijitorii care se angajează în timpul pandemiei își pun multe întrebări cu privire la problemele de siguranță. Este firesc – la urma urmei, este vorba despre cea mai valoroasă chestie – sănătatea! De aceea, am introdus 5 garanții de securitate:

1. Călătorie în siguranță cu aplicarea cerințelor sanitare

Călătoria în Germania se petrece cu cele mai înalte reguli de siguranță – standardele sanitare utilizate în timpul acesteia sunt dezvoltate și controlate de Echipa noastră Medicală cu experiență.  Procedurile sanitare la ATERIMA MED:

  • înainte de călătorie, fiecare îngrijitor este supus unui interviu epidemiologic detaliat
  • pachet gratuit de măști de față și dezinfectant pentru călătorie
  • procedura epidemiologică specială dezvoltată de Echipa noastră Medicală este obligatorie
2. Autoteste gratuite pentru detectarea virusului SARS-CoV-2

Vrem să fim siguri că plecările cu ATERIMA MED sunt sigure, astfel încât fiecare dintre îngrijitorii noștri, chiar înainte de a pleca în Germania, efectuează un test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2.

3. Asigurare privată suplimentară de tratament COVID-19

Îngrijitorii ATERIMA MED primesc, de asemenea, asistență în cazul unei posibile boli COVID-19. În practică, aceasta înseamnă, printre altele, organizarea eficientă a unei vizite medicale și, în caz de îmbolnăvire, îngrijirea medicală și transportul medical la recomandarea unui medic. Important, costurile pachetului extins de asigurare sunt acoperite 100% de ATERIMA MED și nu implică taxe suplimentare pentru Îngrijitor.

4. Sprijinul constant al Echipei Medicale

Fiecare Îngrijitor angajat la ATERIMA MED poate conta pe sprijinul asistenților medicali cu experiență. Sfaturile Echipei noastre Medicale pot fi obținute prin coordonatorul ATERIMA MED. Echipa medicală este cea care supraveghează standardele sanitare pe care le aplicăm în situația actuală, printre altele un interviu epidemiologic detaliat înainte de plecare și respectarea regulilor de igienă în timpul călătoriei.

5. Asistență în organizarea șederii

Oferim îngrijitorilor noștri sprijin în formalitățile legate de munca în timpul pandemiei. Suntem la curent cu toate informațiile oficiale despre pandemie și recomandările instituțiilor de încredere.

  • Monitorizăm în permanență liniile directoare ale Institutului german Robert Koch și respectăm reglementările în vigoare în România și Germania referitoare la trecerea în siguranță a frontierelor și călătoria la domiciliul persoanei îngrijite. 
  • Îndeplinim obligația înregistrării electronice a călătoriei în numele îngrijitorului (notificare către autoritățile sanitare germane)
  • Oferim documentația care confirmă angajarea legală, permite trecerea frontierei și munca la fața locului 
  • Oferim îngrijitorilor noștri în mod regulat informații actualizate și fiabile cu privire la reglementările aplicabile

Oferte de muncă pentru Îngrijitoare și Îngrijitori

ATERIMA MED este de 10 ani cu îngrijitorii!

Suntem pentru voi! În permanență, de la prima noastră conversație, la plecarea în Germania și îngrijirea pacientului nostru, până la întoarcerea în siguranță în România. Atunci când plecați la ofertă cu ATERIMA MED, pe lângă ofertele verificate și informațiile detaliate despre pacienți, veți primi zilnic asistență completă din partea specialiștilor noștri. Pe toată durata șederii în Germania, atât tu, cât și persoana pe care o îngrijiți, vă puteți simți în siguranță!

La ATERIMA MED nu trebuie să vă pierdeți timpul venind la biroul nostru. Întregul proces poate fi realizat online sau prin telefon. Îngrijitorii care optează pentru o ofertă de plecare în Germania își pot preciza preferințele în ceea ce privește responsabilități la locul de servicii . Întotdeauna încercăm să adaptăm oferta la capacitățile și nevoile îngrijitorului. În opinia Opiekunek24, suntem numărul 1 în rândul companiilor care oferă servicii de îngrijire în Germania!

Recrutare prietenoasă fără a pleca de acasă:

Martyna Mosek

De-a lungul numeroșilor mei ani de practică, am constatat că în timpul oricărei îngrijiri, chiar și a celei mai grijulii îngrijiri, pot exista momente dificile. Vă ajutăm în fiecare zi pe parcursul unei oferte. Sfaturile pe care îngrijitorii le primesc de la echipa de asistență medicală au un impact pozitiv asupra îngrijirii zilnice pe care o oferă. Cu toate acestea, nu numai sănătatea rezidentului este importantă. Îngrijirea este bună doar dacă îngrijitorul este sănătos și la capacitate maximă - mai ales în timpul unei pandemii. Este important să știi cum să ai grijă de sănătatea ta, motiv pentru care echipa de asistență medicală îți oferă ajutor și sfaturi bune.

Consiliere și asistență medicală de specialitate pentru îngrijire

Iwona Przybyło

Suntem aici pentru a avea cea mai bună grijă posibilă de îngrijitori noștri pe tot parcursul călătoriei. Pentru ca aceștia să se simtă în siguranță în timpul călătoriei lor în Germania, organizăm transport dus-întors. De asemenea, ne ocupăm de asigurări și prime, oferim asistență medicală privată suplimentară și asigurăm asigurarea medicală COVID-19. Îl sunăm pe îngrijitor la sosirea acestuia și ne asigurăm că totul este în ordine la locul. Vrem ca ei să se simtă cu adevărat îngrijiți.

Îngrijire individuală de către un coordonator pe durata ofertei:

Katarzyna Jędrzejek

Ce garantează ATERIMA MED?

După sosirea Îngrijitorului la casa persoanei îngrijite, ne contactăm Îngrijitorul telefonic – în 98% de cazuri în primele 4 zile.

78% din locurile noastre de muncă din Germania sunt case unifamiliale.

100% dintre Îngrijitorii noștri primesc informații detaliate despre locul de muncă și persoana îngrijită prin e-mail înainte de plecare.

În 100% din ofertele de înlocuire, le prezentăm Candidaților informații actualizate primite de la Îngrijitorul care se află la locul de muncă respectiv.

În 1/3 din locurile noastre de muncă, îngrijitorul are la dispoziție o bicicletă.

84% dintre Îngrijitorii noștri au o baie sau o toaletă numai pentru ei înșiși.

82% din locurile noastre de muncă au acces la internet de mare viteză.

Avem 78% de oferte fixe pentru aceeași - mulțumiți de muncă – Îngrijitori.

Iar pentru tine, ce este important? Hai să vorbim!


Completează formularul. Te vom suna înapoi și vom potrivi cea mai bună ofertă de loc de muncă pentru tine.

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către ATERIMA RO S.R.L., cu sediul în București, la următoarea adresă: Muntenia Business Centre, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021 în scopuri de marketing și pentru a-mi furniza informații comerciale prin intermediul comunicării electronice de către ATERIMA RO S.R.L. și prin telefon, inclusiv prin SMS. Acordarea consimțământului menționat mai sus înseamnă, în special, că puteți primi informații de la ATERIMA RO S.R.L. cu privire la evenimente relevante - cursuri de formare, cursuri de limbi străine, conferințe sau webinarii, precum și promoții, programe de loialitate și campanii de imagine în care ATERIMA RO S.R.L. este organizator sau partener. De asemenea, este posibil să primiți informații despre posturi vacante și oferte de angajare de la ATERIMA RO S.R.L. și partenerii săi. Informații detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru www.aterima-med.ro ^ colaps

Prin utilizarea site-ului, acceptați politica de confidențialitate

Lasă-ne datele tale – te vom suna!