Munca sigură și în siguranță în timpul pandemiei
pentru Îngrijitoare în Germania

0371 237 274
Sună-ne acum!

Munca sigură și în siguranță în timpul pandemiei pentru Îngrijitoare în Germania

Aplică la noi


Vă vom sună într-o oră

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps

Siguranța Îngrijitorilor noștri este cea mai importantă – pleacă la muncă cu ATERIMA MED!

Îngrijitorii care se angajează în timpul pandemiei își pun multe întrebări cu privire la problemele de siguranță. Este firesc – la urma urmei, este vorba despre cea mai valoroasă chestie – sănătatea! De aceea, am introdus 5 garanții de securitate:

1. Călătorie în siguranță cu aplicarea cerințelor sanitare

Călătoria în Germania se petrece cu cele mai înalte reguli de siguranță – standardele sanitare utilizate în timpul acesteia sunt dezvoltate și controlate de Echipa noastră Medicală cu experiență.  Procedurile sanitare la ATERIMA MED:

  • înainte de călătorie, fiecare îngrijitor este supus unui interviu epidemiologic detaliat
  • pachet gratuit de măști de față și dezinfectant pentru călătorie
  • procedura epidemiologică specială dezvoltată de Echipa noastră Medicală este obligatorie
2. Autoteste gratuite pentru detectarea virusului SARS-CoV-2

Vrem să fim siguri că plecările cu ATERIMA MED sunt sigure, astfel încât fiecare dintre îngrijitorii noștri, chiar înainte de a pleca în Germania, efectuează un test pentru detectarea virusului SARS-CoV-2.

3. Asigurare privată suplimentară de tratament COVID-19

Îngrijitorii ATERIMA MED primesc, de asemenea, asistență în cazul unei posibile boli COVID-19. În practică, aceasta înseamnă, printre altele, organizarea eficientă a unei vizite medicale și, în caz de îmbolnăvire, îngrijirea medicală și transportul medical la recomandarea unui medic. Important, costurile pachetului extins de asigurare sunt acoperite 100% de ATERIMA MED și nu implică taxe suplimentare pentru Îngrijitor.

4. Sprijinul constant al Echipei Medicale

Fiecare Îngrijitor angajat la ATERIMA MED poate conta pe sprijinul asistenților medicali cu experiență. Sfaturile Echipei noastre Medicale pot fi obținute prin coordonatorul ATERIMA MED. Echipa medicală este cea care supraveghează standardele sanitare pe care le aplicăm în situația actuală, printre altele un interviu epidemiologic detaliat înainte de plecare și respectarea regulilor de igienă în timpul călătoriei.

5. Asistență în organizarea șederii

Oferim îngrijitorilor noștri sprijin în formalitățile legate de munca în timpul pandemiei. Suntem la curent cu toate informațiile oficiale despre pandemie și recomandările instituțiilor de încredere.

  • Monitorizăm în permanență liniile directoare ale Institutului german Robert Koch și respectăm reglementările în vigoare în România și Germania referitoare la trecerea în siguranță a frontierelor și călătoria la domiciliul persoanei îngrijite. 
  • Îndeplinim obligația înregistrării electronice a călătoriei în numele îngrijitorului (notificare către autoritățile sanitare germane)
  • Oferim documentația care confirmă angajarea legală, permite trecerea frontierei și munca la fața locului 
  • Oferim îngrijitorilor noștri în mod regulat informații actualizate și fiabile cu privire la reglementările aplicabile

Oferte de muncă pentru Îngrijitoare și Îngrijitori

Lucrați în siguranță și cu liniște sufletească!

Plecând cu ATERIMA MED pe lângă ofertele de locuri de muncă verificate și informații detaliate despre persoana îngrijită, primești de la noi, în fiecare zi, asistență completă a specialiștilor.
Datorită recomandărilor lor corecte, tu și persoana de care ai grijă puteți să vă simțiți în siguranță pe tot parcursul șederii în Germania – acest lucru este confirmat de 98% de oferte perfect potrivite.

La ATERIMA MED avem grijă de siguranța ta, pe tot parcursul recrutării. Majoritatea chestiilor este soluționată online sau telefonic. Nu trebuie să pleci de acasă pentru a găsi cea mai bună ofertă de muncă pentru tine. Avem o mulțime de oferte – chiar și atunci când îngrijitorul cunoaște doar elementele de bază ale limbii germane și are experiență doar în îngrijirea celor dragi de acasă. Îi ajutăm pe îngrijitori să adapteze data și durata plecării la situația familială și la planurile personale. Lucrează cu ATERIMA MED – vom vorbi despre nevoile tale, despre compania noastră și despre ofertele de locuri de muncă care ți se potrivesc.

Recrutare prietenoasă cu respectarea regulilor de siguranță

Martyna Mosek

De-a lungul anilor mei de practică, am constatat că în timpul fiecăreia, chiar și celei mai iubitoare îngrijiri, pot apărea momente dificile. În aceste momente ofer ajutorul meu și încerc să-i susțin pe îngrijitori cât de bine pot. Prin intermediul coordonatorului, ofer sfaturi atunci când îngrijitorii cer ajutor în chestiuni legate de îngrijirea unui senior și sănătatea acestuia. Cu toate acestea, nu numai sănătatea persoanei îngrijite este importantă. Îngrijirea este asigurată numai dacă îngrijitorul este sănătos și în putere – mai ales în timpul pandemiei. Munca în calitate de îngrijitor pentru vârstnici în Germania este sigură dacă îngrijitorul și familia cu care stă respectă regulile de igienă și limitează contactul cu alte persoane. Este bine să știi cum să ai grijă de siguranța comună. Vorbesc poloneză, dar, dacă este necesar, coordonatorii noștri vorbitori de limbă română sunt întotdeauna gata să te ajute și să-ți ofere asistență lingvistică. Sunt aici pentru tine de luni până vineri, de la 9:00 la 17:00.

Sfaturile unei asistente medicale referitoare la sănătate

Iwona Przybyło

Suntem aici pentru a oferi Îngrijitorilor noștri cea mai bună îngrijire posibilă pe parcursul întregii plecări. Ajutăm atunci când apar dificultăți lingvistice – limba maternă a echipei noastre care lucrează cu îngrijitoare este limba româna. Vrem ca îngrijitorii să se simtă în siguranță atunci când călătoresc în Germania și să treacă frontierele fără obstacole. Oferim asistență medicală privată suplimentară și oferim asigurare în cazul tratamentului COVID-19. La sosirea Îngrijitorului îl sunăm și ne asigurăm că totul este în regulă la locul de muncă. Toate acestea pentru a-l face să se simtă cu adevărat îngrijit.

Coordonare și sprijin în timpul pandemiei

Katarzyna Jędrzejek

Ce garantează ATERIMA MED?

După sosirea Îngrijitorului la casa persoanei îngrijite, ne contactăm Îngrijitorul telefonic – în 98% de cazuri în primele 4 zile.

78% din locurile noastre de muncă din Germania sunt case unifamiliale.

100% dintre Îngrijitorii noștri primesc informații detaliate despre locul de muncă și persoana îngrijită prin e-mail înainte de plecare.

În 100% din ofertele de înlocuire, le prezentăm Candidaților informații actualizate primite de la Îngrijitorul care se află la locul de muncă respectiv.

În 1/3 din locurile noastre de muncă, îngrijitorul are la dispoziție o bicicletă.

84% dintre Îngrijitorii noștri au o baie sau o toaletă numai pentru ei înșiși.

82% din locurile noastre de muncă au acces la internet de mare viteză.

Avem 78% de oferte fixe pentru aceeași - mulțumiți de muncă – Îngrijitori.

Iar pentru tine, ce este important? Hai să vorbim!


Completează formularul. Te vom suna înapoi și vom potrivi cea mai bună ofertă de loc de muncă pentru tine.

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps

Prin utilizarea site-ului, acceptați politica de confidențialitate

Sună-ne acum! 0371 237 274