image/svg+xml

Muncă pentru îngrijitori în Germania

0371 237 274
Sună-ne acum!

Munca pentru Îngrijitoare în Germania

Conferința online PROFESIONIȘTI ÎN ÎNGRIJIRE: ÎNGRIJITORUL DE PERSOANE VÂRSTNICE - O PROFESIE PLINĂ DE OPORTUNITĂȚI

Ești un Îngrijitor sau te gândești la această profesie? Hai să ne întâlnim online!  
Vă invităm pe toți cei interesați de subiectul îngrijirii persoanelor vârstnice la Conferința online PROFESIONIȘTI ÎN ÎNGRIJIRE: ÎNGRIJITORUL DE PERSOANE VÂRSTNICE - O PROFESIE PLINĂ DE OPORTUNITĂȚI, care va avea loc pe 25.05.2022 la ora 20:00.  


În cadrul Conferinței, vom discuta cele mai importante aspecte legate de îngrijirea zilnică a persoanei în vârstă, vom vorbi despre cum să avem grijă nu numai de persoana respectivă, ci și de noi înșine. De asemenea, nu uităm persoanele care se gândesc la o schimbare în viața lor și doresc să aibă grijă de persoanele vârstnice. 

Programul conferinței în 3 blocuri tematice 
 
Știi – îngrijești mai bine 

În acest bloc tematic vom aborda subiecte de mare importanță pentru îngrijitorii profesioniști. Vom răspunde la multe dintre întrebările pe care le primim de la îngrijitorii noștri în timpul serviciului de asistență medicală de gardă și în timpul webinarilor noștri periodice și gratuite Profesioniști în îngrijire. Vom discuta despre următoarele aspecte principale:  

- O abordare inovatoare a demenței - să vedem dincolo de pierderi! 

- Bolile neurodegenerative. Tsunami-ul tuturor timpurilor. 

- Vocea ta interioară. Construirea relațiilor cu persoana aflată în îngrijire și cu rudele acesteia. 

- Îngrijirea la sfârșitul vieții. O datorie dificilă sau o onoare de a însoți o persoană în ultimele clipe de viață? 

- Pandemia Covid-19. O boală nedorită sau un pas înainte în prevenirea infecțiilor sezoniere? 
 

Când ai grijă de tine - ești mai fericit 

Întotdeauna am presupus că îngrijirea este bună doar atunci când îngrijitorul este sănătos și la capacitate maximă. O regulă de fier în domeniul îngrijirii este: în primul rând ai grijă de tine însuți, în al doilea rând de persoana aflată în îngrijire. În acest bloc tematic, ne vom îndrepta atenția asupra îngrijitorului însuși, asupra nevoilor și bunăstării sale. Vom discuta despre următoarele aspecte principale: 

- Ceea ce faci este important! Îngrijirea persoanelor în vârstă este profesia de astăzi pentru un viitor cu posibilități nelimitate. 

- Investește în tine însuți. Dezvoltarea abilităților de comunicare. 

- Un somn sănătos. Care e treaba cu melatonină? 

- Hormonii stresului versus hormonii fericirii. Menține echilibrul. 

- Practica recunoștinței. Ai un cuvânt de spus în ceea ce privește propria fericire. 

 
Puterea e în mâinile tale – îndrăznește să-ți schimbi viața 

Albert Einstein a spus odată că "este o nebunie să faci același lucru din nou și din nou și să te aștepți la rezultate diferite". Aștepți schimbarea? Începe cu tine însăți. Ai puterea în tine – este nevoie doar de puțin curaj. În această secțiune vom răspunde la întrebarea "Cum pot începe?". Ce trebuie să fac pentru a putea avea grijă de persoanele în vârstă? Vom discuta despre următoarele aspecte principale: 

- Cum pot deveni un îngrijitor de persoane vârstnice? Primii pași într-o nouă profesie. 

- Îngrijire satisfăcătoare: poate oricine să îngrijească o persoană în vârstă? 

- Formare profesională și cursuri de limbi străine - pregătire pentru o carieră de îngrijitor. 
 
Fața conferinței noastre online și un expert în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice este doamna Iwona Przybyło cu masterat în asistență medicală și mulți ani de experiență, șefa echipei de asistență medicală de la ATERIMA MED. 

Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate. Dacă dorești să participi în conferința online PROFESIONIȘTI ÎN ÎNGRIJIRE: ÎNGRIJITORUL DE PERSOANE VÂRSTNICE - O PROFESIE PLINĂ DE OPORTUNITĂȚI, înscrie-te acum!  

 

 
 

 

 

Szukasz pracy jako opiekunka w Niemczech?


Zgłoś się do nas - oddzwonimy!

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către ATERIMA RO S.R.L., cu sediul în București, la următoarea adresă: Muntenia Business Centre, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021 în scopuri de marketing și pentru a-mi furniza informații comerciale prin intermediul comunicării electronice de către ATERIMA RO S.R.L. și prin telefon, inclusiv prin SMS. Acordarea consimțământului menționat mai sus înseamnă, în special, că puteți primi informații de la ATERIMA RO S.R.L. cu privire la evenimente relevante - cursuri de formare, cursuri de limbi străine, conferințe sau webinarii, precum și promoții, programe de loialitate și campanii de imagine în care ATERIMA RO S.R.L. este organizator sau partener. De asemenea, este posibil să primiți informații despre posturi vacante și oferte de angajare de la ATERIMA RO S.R.L. și partenerii săi. Informații detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru www.aterima-med.ro ^ colaps