Muncă pentru îngrijitori în Germania

Munca pentru Îngrijitoare în Germania

Îngrijitor pentru vârstnici - este un loc de muncă stabil!

ATERIMA MED, în calitate de lider pe piața îngrijirilor la domiciliu pentru persoanele în vârstă din Germania, oferă în mod constant o muncă stabilă, cu reguli speciale de siguranță - în timpul călătoriilor și în timpul executării comenzii. Colaborează cu cel mai bun angajator din industria de îngrijire! Îi încurajăm pe toți candidații pentru îngrijitori să ne contacteze acum! Candidații noștri pot alege dintre ofertele atractive în toate statele federale, iar deplasarea la locul de muncă se efectuează în conformitate cu toate regulile de siguranță sanitară. Cooperând cu ATERIMA MED, alegi un angajator stabil, o organizare eficientă a muncii tale și sprijin în toate etapele! 

Szukasz pracy jako opiekunka w Niemczech?


Zgłoś się do nas - oddzwonimy!

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către ATERIMA RO S.R.L., cu sediul în București, la următoarea adresă: Muntenia Business Centre, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021 în scopuri de marketing și pentru a-mi furniza informații comerciale prin intermediul comunicării electronice de către ATERIMA RO S.R.L. și prin telefon, inclusiv prin SMS. Acordarea consimțământului menționat mai sus înseamnă, în special, că puteți primi informații de la ATERIMA RO S.R.L. cu privire la evenimente relevante - cursuri de formare, cursuri de limbi străine, conferințe sau webinarii, precum și promoții, programe de loialitate și campanii de imagine în care ATERIMA RO S.R.L. este organizator sau partener. De asemenea, este posibil să primiți informații despre posturi vacante și oferte de angajare de la ATERIMA RO S.R.L. și partenerii săi. Informații detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru www.aterima-med.ro ^ colaps

Mai jos vei găsi răspunsuri la întrebările adresate frecvent de Candidații și Îngrijitorii noștri

În prezent de stă în carantină în Germania?

Îngrijitorii ATERIMA MED primesc documente care, împreună cu un rezultat negativ al testului COVID-19, îi eliberează de obligația de carantină. Această regulă se aplică în prezent tuturor statelor federale, cu excepția Mecklenburg-Vorpommern.  

În prezent, din motive de securitate, există obligația de a înregistra electronic călătoriile în Germania. Această notificare trebuie trimis biroului german de sănătate – ATERIMA MED îndeplinește această obligație pentru Îngrijitorii săi. De asemenea, organizăm și livrăm testul COVID-19 pentru Îngrijitor, iar costul acestuia este acoperit 100% de ATERIMA MED. 

Înainte de a pleca în Germania, nu uita să iei cu tine contractul cu ATERIMA MED, un document de identitate valabil, precum și alte documente primite de la noi.  

Este o idee bună să lucrezi în străinătate în situația actuală?

Decizia de a pleca la muncă în străinătate poate ridica în prezent multe întrebări, dar profesia de îngrijitor de persoane vârstnice din Germania este în prezent una dintre soluțiile mai sigure și, în același timp, o modalitate de muncă stabilă. Îngrijitorul ATERIMA MED rămâne în mare măsură la domiciliul rezidentului, astfel încât acesta nu este expus la contacte accidentale, iar călătoria la locul de muncă este reglementată de proceduri sanitare speciale.   

Plecând cu ATERIMA MED  poți câștiga până la 1600 EUR în mână plus bonusuri. Îi încurajăm pe toți Candidații pentru Îngrijitori să ne contacteze acum!  

Majoritatea plecărilor include min. 6-8 săptămâni, dar în perioadele de vacanță poți pleca și pentru perioade mai scurte. În motorul nostru de căutare ușor de utilizat poți selecta preferințele tale și poți găsi oferta care ți se potrivește. Apoi, este suficient să aplici folosind formularul de lângă ofertă, să ne suni la numărul 0371 237 274. Vom răspunde cu siguranță!

Vă asigurăm că suntem la curent cu toate informațiile oficiale despre pandemie și recomandările instituțiilor de încredere, printre altele Organizația Mondială a Sănătății, Institutul Robert Koch, Ministerul Sănătății al Republicii Polone și Inspectoratul Sanitar Principal. Îngrijitorii noștri sunt îngrijiți constant de coordonatori.

În Germania, există un sistem de sănătate vast, care funcționează bine, cu disponibilitate mare la medicamente, lucru confirmat de statisticile oficiale.

Nu uita că, atunci când decizi să colaborezi cu ATERIMA MED, alegi un angajator verificat, câștigătorul locului 1 în clasamentul companiilor care oferă locuri de muncă pentru îngrijitorii persoanelor vârstnice în Germania, conform clasamentului portalului Opiekunki24.pl.  

Îmi puteți oferi în prezent o ofertă de muncă în Germania?

Desigur! În calitate de lider pe piața îngrijirilor la domiciliu din Germania, folosim soluții dovedite, care oferă Candidaților și îngrijitorilor noștri posibilitatea de angajare stabilă și sosirea la fața locului cu respectarea regulilor de siguranță corespunzătoare. 

Avem oferte de locuri de muncă curente - verificați-le AICI, în motorul nostru de căutare. Oferim locuri de muncă pentru persoanele care locuiesc în prezent în România și în Germania. Departamentul nostru de recrutare este disponibil la numărul 0371 237 274.

Ca parte a cooperării, oferim locuri de muncă legale, transport convenabil, precum și documentele necesare care să permită prestarea liberă a muncii în timpul șederii în Germania. 

Dorim ca îngrijitorii noștri să aibă sprijin pe întreaga perioadă de cooperare, motiv pentru care Coordonatorii noștri sunt la dispoziția lor. 

Este posibil să traversăm frontierele din România în Germania acum?

Da, călătoriile din România în Germania se efectuează tot timpul. Ne ocupăm de organizarea călătoriei Îngrijitorilor noștri. Înainte de a pleca, Îngrijitorii primesc documente care confirmă angajarea legală și le permit să lucreze liber în Germania. 

Desigur, suntem, de asemenea, în contact permanent cu Îngrijitorii noștri după ce aceștia sosesc la locul respectiv și monitorizăm continuu dacă călătoriile se desfășoară fără probleme. Astfel, îmbunătățim în mod constant calitatea serviciilor noastre 

Cum voi fi protejată în timp ce călătoresc?

Îți vom organiza un transport sigur în Germania cu autocarul sau avionul. La ATERIMA MED îngrijitorii primesc, de asemenea, seturi gratuite de măști de protecție și dezinfectant. 

În prezent sunt plecată cu un contract. Pe cine pot contacta dacă am întrebări?

Sprijinul Îngrijitorilor noștri care sunt plecați cu contract este foarte important pentru noi. Poți utiliza diverse opțiuni de contact:  

  • cu coordonatorul tău de la Departamentul de Coordonare și Asistență a Îngrijitorilor, luni - vineri în orele 9: 00-17: 00  
  • cu persoana de serviciu la numărul de urgență în weekenduri și sărbători legale (numărul este în Scrisoarea ta de Plecare) 
  • prin e-mail: ingrijitoare@aterima-med.ro

Veți găsi toate numerele de telefon în Scrisoarea ta de Plecare 

Sunt asigurată în timpul călătoriei?

Toți Îngrijitorii ATERIMA MED care furnizează servicii în Germania au asigurare de sănătate, astfel că au posibilitatea de a beneficia de unitățile sistemului de sănătate în Germania. Documentul care confirmă acest drept este EKUZ, adică Cardul European de Asigurare de Sănătate 

În plus, Îngrijitorii ATERIMA MED sunt acoperiți de o asigurare medicală privată ERGO. Asigurarea în caz de accident sau boală a Îngrijitorului acoperă costurile tratamentului, transportului medical, consecințele accidentelor și oferă asistență profesională și asigurare de răspundere civilă.  

Asigurare în timpul pandemiei COVID-19  

Asigurarea privată ERGO oferită Îngrijitorilor ATERIMA MED acoperă costurile tratamentului COVID-19 în timpul prestării muncii în Germania. În practică, aceasta înseamnă, printre altele, organizarea eficientă a unei vizite medicale și, în caz de îmbolnăvire, îngrijirea medicală și transportul medical la recomandarea unui medic. 

Szukasz pracy jako opiekunka w Niemczech?


Zgłoś się do nas - oddzwonimy!

Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către ATERIMA RO S.R.L., cu sediul în București, la următoarea adresă: Muntenia Business Centre, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021 în scopuri de marketing și pentru a-mi furniza informații comerciale prin intermediul comunicării electronice de către ATERIMA RO S.R.L. și prin telefon, inclusiv prin SMS. Acordarea consimțământului menționat mai sus înseamnă, în special, că puteți primi informații de la ATERIMA RO S.R.L. cu privire la evenimente relevante - cursuri de formare, cursuri de limbi străine, conferințe sau webinarii, precum și promoții, programe de loialitate și campanii de imagine în care ATERIMA RO S.R.L. este organizator sau partener. De asemenea, este posibil să primiți informații despre posturi vacante și oferte de angajare de la ATERIMA RO S.R.L. și partenerii săi. Informații detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru www.aterima-med.ro ^ colaps