Muncă pentru îngrijitori în Germania

0371 237 274
Sună-ne acum!

Munca pentru Îngrijitoare în Germania

12 întrebări frecvente

Despre ce întreabă candidații cel mai des?

Sunt asigurată când lucrez la ATERIMA MED?

Da, plătim contribuții de sănătate și asigurări sociale, inclusiv contribuțiile la pensie. Consultantul nostru te va ajuta să alegi cea mai bună soluție adaptată nevoilor tale.

Perioada de muncă în compania noastră este inclusă în perioada de pensionare. Îngrijitorii noștri pot beneficia, de asemenea, de asistență medicală gratuită în Germania și Polonia. În plus, fiecare îngrijitor este inclus într-un un pachet suplimentar de asigurări medicale, asigurare de accident și de răspundere civilă.

Cine mă va ajuta în caz de probleme neprevăzute în Germania?

Suntem aici pentru a ne ajuta și a ne consilia îngrijitorii. În caz de dificultăți sau evenimente neprevăzute, te rugăm să ne suni. Telefonul nostru de urgență funcționează în timpul weekendurilor și sărbătorilor legale. Nu ne lăsăm niciodată angajații singuri cu probleme și de aceea Îngrijitorii și Îngrijitoarele de la ATERIMA MED se simt îngrijiți la rândul lor.

Cu toate acestea, în cazul problemelor de sănătate din Germania, fiecare Îngrijitor angajat de ATERIMA MED poate beneficia de îngrijire medicală privată.

Îmi va acoperi ATERIMA MED cheltuielile de călătorie la și de la locul de muncă?

Da, îți organizăm călătoria (cu autocarul) și oferim un bilet dus-întors dacă plecarea ta durează minim o lună.

Cât de curând și pentru cât timp pot pleca să lucrez cu ATERIMA MED?

Candidații noștri pleacă chiar și la câteva zile după ce ne-au contactat. În fiecare lună avem zeci de noi oferte de muncă în toată Germania.

Durata standard a unei plecări în Germania ca îngrijitor este minim 2 luni. Cu toate acestea, puteți întreba despre plecări de 6 săptămâni. Pauzele între plecări durează în medie de la 1 la 2 luni.

Cât trebuie să investesc la început?

Nu percepem taxe de la candidați sau de la persoane care încep să lucreze și avertizăm împotriva companiilor și persoanelor care cer astfel de plăți.

Ce formă de angajare oferă ATERIMA MED și cât pot câștiga?

Oferim munca pe baza unui contract de mandat. Dacă știi bine limba germană, poți câștiga la ATERIMA MED până la 1.600 EUR net. La această sumă se pot adăuga sporuri în cazul ofertelor mai grele.

Pentru a răspunde la așteptările Îngrijitorilor noștri, am introdus oferte de locuri de muncă și pentru persoanele care abia încep să învețe limba germană și cunosc doar cuvinte separate (nivel începător). În acest caz, remunerația depășește 1000 EUR net.

Cuantumul remunerației depinde de calificările candidatului (inclusiv cunoștințele de limba germană) și, în unele cazuri, de starea de sănătate a persoanei îngrijite.

La ATERIMA MED pot alege locația în care voi pleca?

Da, Îngrijitorii noștri își pot defini preferințele în ceea ce privește domeniul sarcinilor și locul de muncă. Ne adaptăm ofertele la abilitățile tale, încercăm, de asemenea, să le potrivim și cu așteptările tale.

Care sunt cerințele pentru a lucra ca îngrijitor pentru vârstnici în Germania cu ATERIMA MED?
 • cel puțin cunoștințe de bază de limba germană,
 • experiență în îngrijirea unei persoane vârstnice sau bolnave (aceasta poate fi o rudă),
 • empatie și sensibilitate la nevoile persoanelor în vârstă.
Ce pot face dacă nu îndeplinesc una dintre cerințe?
 • dacă nu ai mai îngrijit, poți încerca să câștigi experiență în îngrijirea unei persoane vârstnice sau bolnave din România și apoi să ne contactezi. De asemenea, poți aplica pentru stagiu sau muncă voluntară la o casă de îngrijire paleativă sau la un azil de bătrâni. Sună-ne și vom încerca să-ți oferim un sfăt personalizat.
 • ai o problemă cu limba germană? Contactează departamentul nostru de recrutare, care va verifica nivelul tău de germană.
Ce trebuie să fac pentru a începe să lucrez la ATERIMA MED?
 • sună-ne la numărul +40 749 434 967 sau completează formularul de aplicare,
 • vorbește cu consultantul nostru despre experiența ta în îngrijire, cunoștințele de limba germană și preferințe - apoi îți vom prezenta o ofertă de muncă,
 • poți semna contractul într-un mod convenabil pentru tine (de exemplu, după o întâlnire online),
 • îți vom organiza călătoria și te vom sprijini în timpul muncii tale în Germania!

În timpul recrutării, vom avea nevoie de actul tău de identitate și de numărul de cont în care dorești să primești remunerația. Permisul de conducere, referințele de la familii, fotografii și certificate de finalizare a cursurilor legate de îngrijire sunt, de asemenea, binevenite.

Poate lucra și un bărbat la ATERIMA MED?

Desigur! Angajăm atât femei, cât și bărbați.

Cât de bine trebuie să cunosc limba germană?

În această profesie, cunoașterea limbii germane și disponibilitatea de a o învăța în mod constant sunt foarte importante deoarece:

 • oferă confortul la locul de muncă și asigură contactul mai ușor cu persoana îngrijită și familia acesteia,
 • îngrijitorul poate să se descurce în situații neprevăzute,
 • influențează valoarea remunerației.

Oferta noastră include locuri de muncă atât pentru persoanele care abia încep să învețe limba germană, cât și pentru îngrijitorii cu cunoștințe foarte bune, care vorbesc fluent limba germană de mulți ani.

Dacă o altă companie nu cere cunoștințe de limba germană, vă sfătuim să vă gândiți serios la onestitatea și integritatea angajatorului respectiv.

Chcesz rozpocząć pracę jako opiekunka?


Ai o fotografie, diplome, certificate sau referințe?
Adaugă-le acum pentru a accelera recrutarea.

Operatorul datelor tale cu caracter personal este ATERIMA RO S.R.L. cu sediul social în București la adresa: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, adresa e-mail: daneosobowe@grupaaterima.pl.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului tău și în scopul de a te informa cu privire la ofertele de muncă actuale. Consimțământul implică prelucrarea de către ATERIMA RO S.R.L. a datelor tale cu caracter personal (inclusiv imaginea, dacă ne furnizezi documente cu fotografia ta) utilizând mijloace electronice de comunicare, e-mail, telefon, inclusiv mesaje SMS. Datele sunt prelucrate până la retragerea consimțământului. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de retragerea acestuia. Furnizarea datelor este voluntară, dar necesară pentru a-ți trimite oferte de muncă.

Destinatarii datelor tale cu caracter personal sunt: angajați autorizați ai operatorului; entități care prelucrează date în numele acestuia; entități legate de și care colaborează cu ATERIMA RO S.R.L. (inclusiv contractanții pentru care se desfășoară sau vor fi desfășurate procese de recrutare, persoanele îngrijite și coordonatorii din Germania).

Ai dreptul de a solicita: accesul la datele tale cu caracter personal, rectificarea, ștergerea, transferul, limitarea prelucrării acestora, dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere la președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. ^colaps
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către ATERIMA RO S.R.L., cu sediul în București, la următoarea adresă: Muntenia Business Centre, Splaiul Unirii 16, cu numărul din Registrul Comerțului: J40/9431/31.05.2021 în scopuri de marketing și pentru a-mi furniza informații comerciale prin intermediul comunicării electronice de către ATERIMA RO S.R.L. și prin telefon, inclusiv prin SMS. Acordarea consimțământului menționat mai sus înseamnă, în special, că puteți primi informații de la ATERIMA RO S.R.L. cu privire la evenimente relevante - cursuri de formare, cursuri de limbi străine, conferințe sau webinarii, precum și promoții, programe de loialitate și campanii de imagine în care ATERIMA RO S.R.L. este organizator sau partener. De asemenea, este posibil să primiți informații despre posturi vacante și oferte de angajare de la ATERIMA RO S.R.L. și partenerii săi. Informații detaliate pot fi găsite pe site-ul nostru www.aterima-med.ro ^ colaps

Prin utilizarea site-ului, acceptați politica de confidențialitate